Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A visszér

2009.07.08

Néha a szép és egészséges bőrhöz vezető út nehéz …

különösen akkor, ha visszere van.

Tudta, hogy a fejlett országok lakosságának 25-35%-a visszérbetegséggel küzd! Nemcsak a nőket, hanem a férfiakat is érinti. És ezt nem csak esztétikai probléma vagy kellemetlenség. A viszerek fájdalmasak, viszketnek, megdagadnak és a megfelelő kezelés nélkül nem is gyógyulnak meg.

1. tanács visszér ellen: A hosszan tartó ülés a legveszélyesebb.

Hosszú ideig kell egy helyben ulnae? Mindenképpen álljon fel közben és tegyen néhány lépést. Sőt, írjon le kis köröket a lábfejével, hiszen a lábfej központi szerepet játszik a megfelelő véráramlásban. Mindennél fontosabb, hogy ne üljön keresztbe tett lábbal!

2. tanács visszér ellen: Emelje fel a lábait!

Miközben pihen, kicsit emelje fel a lábát!

3. tanács visszér ellen: Sportoljon!

Jótékony hatással lehetnek visszér ellen a következő sportok:

  • sétálás,
  • futás,
  • úszás, nem túl meleg vízben.

Az olyan sportok, mint a tenisz, a squash és a kosárlabda, vagy akár a foci, nem biztosítanak egyenletes terhelést, így nem megfelelőek visszér ellen.

4. tanács visszér ellen: A masszász jót tesz neki, de a hő nem!

Kerülje a meleget (a szaunát, a szoláriumot, a meleg gyógyvizeket), mivel ez kitágítja a sz ereket és növeli a visszér kialakulásának az esélyét. Zuhanyoztassa hideg vizzel a bokától felfelé, és néha masszírozza meg a vádliját úgyanígy, lentről felfelé, a szív irányába haladva.

5. tanács visszér ellen: A szűk farmerokat felejtse el!

Ne hordjon túl szűk ruhákat, túl szűk farmert vagy túl szűk zoknikat. Elszorítják az ereket és akadályozzák a vérellátást.

6. tanács visszér ellen: Gondoskodjon az egészséges életről!

Törekedjen a megfelelő testsúlyra és hagyja abba a dohányzást. Vagyis, a legjobb, ha egészséges életmóddal megelőzi a bajt!

7. tanács visszér ellen: Ne hanyagolja el a már kialakult, apróbb visszereket sem!

Látogassa meg orvosát, és kérje a megfelelő kezelést. Ez az egyetlen módja annak, hogy megakadályozza a visszerek elterjedését

Legnépszerűbb termékeink - Még több ajánlat    
AbTronic X2 Fitneszöv
 

AbTronic X2 Fitneszöv

Az új Abtronic már két stimuláló párnát tartalmaz, így két különálló izomcsoportot is meg tud mozgatni egyszerre. 1 perc alatt legalább 400 izomösszehúzódást érhet el.

Ár: 24.990 Ft

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.