Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Angyaliskola

2009.11.30

Kép Az angyalok nem vetik meg a mókát, így egy olyan bolondos játék, mint a mi kis ötcsillagos angyalkuponjaink, biztosan elnyerik a tetszésüket, mert az ötlet szívből jön, nagylelkű és vidám.
tovább »

 

Kép A "hívő szempárok"

Ha már megtanultál kapcsolatot teremteni az angyalokkal, próbálj olyan barátokat, azaz „hívő szempárokat” keresni, akikkel meg tudod osztani a kapott útmutatásokat. Támogatókat keress, ne bírálókat, akik kritizálják, vagy megkérdőjelezik az angyalok létezését.

tovább »

Kép Az angyalok és a zene

Számos középkori festmény ábrázol hangszeren, általában hárfán játszó angyalokat. Vajon miért kötődnek a zenéhez, és melyik hangszer áll a legközelebb az angyalokhoz?

tovább »

 

Kép Tudsz hálás lenni?

Az angyalok épp úgy szeretik hallani, hogy „köszönöm”, mint mindenki más. Gondoljunk csak bele, milyen érzés lenne, hogy bár szívesen segítünk az embereknek, de mindig csak azt halljuk tőlük, hogy kérlek, kérlek, kérlek...

tovább »

 

Kép Gumikarikák, tollak és érmék

Ebben a cikkben teljesen hétköznapi tárgyakról lesz szó, melyek azonban mégsem azok, aminek látszanak, ugyanis az angyalok jelenlétét jelzik számunkra. Néha tárgyakkal üzennek nekünk, hogy itt vannak velünk, és támogatnak minket.

tovább »

 

Kép Segítsd te is az angyalok munkáját

Ne hagyjuk az angyalokra az összes munkát! Segítsünk be mi is rövid földi tartózkodásunk alatt. Mi is segíthetünk másoknak, ha emberi angyalok szeretnénk lenni. Erre kivétel nélkül, minden nap adódik alkalom.

tovább »

 

Kép Az angyalmentők száma: 333

Ez egy különleges meditáció, amelynek segítségével vészhelyzetben is pillanatok alatt kapcsolatba léphetünk az angyalokkal, akiknek a segélyhívó száma: 333.

tovább »

 

Kép Mi a léleknyelved?

Az angyalok gyakran nem közvetlenül szólnak hozzánk, hanem találós kérdések, metaforák, szimbólumok, álmok, sőt néha viccek segítségével juttatják el hozzánk üzeneteiket. Így hát nem csak a finom rezgéseket, hanem a sajátos nyelvezetet is meg kell tanulnod.

tovább »

 

Kép Ne félj a bolyongó lényektől

A negatív entitások olyan elveszetten és összezavarodva bolyongó lények, akik szívesen csatlakoznak az emberi erőtérbe „lakomázni”. Ezeknek az alacsonyabb rezgésű lelkeknek a többsége ártalmatlan ugyan, de ha nem figyelsz, akkor bosszúságokat okozhatnak.

tovább »

 

Kép Angyalok előző életünkből

Az előfutárok olyan lelkek, akik nagyon közel állnak a természethez és a földhöz. Hajdanán ott éltek, ahol most te. Az amerikaiaknak például gyakran indián előfutáraik vannak, hiszen ahhoz a területhez kötődnek, ahol a segítséget kérő éppen tartózkodik.

tovább »

 

Kép Kik a szellemi vezetők?

A szellemi vezetők olyan lények, akik legalább egyszer már éltek a földön. Nem meglepő hát, hogy visszatértek, hogy a szolgálatodra legyenek.

tovább »

 

Vonzd be a szerelmet!

Kép Hagiel rítusa
Hagiel a szerelem egyik angyala. Szerelmi szertartás ez, mely nem azt célozza, hogy bárkit is akarata ellenére szerelemre lobbantsunk, hanem inkább, hogy a szerelem lényegét ismerjük meg általa.

tovább »

 

Kép Levanah nektárja

Az ókori hagyományoknak megfelelően a Holdnak több neve is van. Levanah a Hold héber, kabbalista rítusok során használt megnevezése. A Levanah nektárja egy álmokhoz kapcsolódó angyali szertartás.

tovább »

 

Kép Készíts angyalrúnákat

Az itt megadott rúnákat kifejezetten arra tervezték, hogy az angyali jövőbelátásban és a mágikus gyakorlatban használd őket. Az angyalrúna 26 piktogramja a mindennapi életünkkel foglalkozik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.