Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Színek

2010.03.05

TUDNI  AKAROD,  HOGY  MILYEN  SZERETŐ  VAGY?

 

Azt a színt válaszd, amely a legközelebb áll hozzád. A színek ugyanis erősen meghatározzák, hogy milyenek vagyunk, mit szeretünk, és jó szeretők vagyunk-e!

A legtöbb ember azt mondja, nincs is kedvenc színe. De nézz csak körül, és meglátod, mégis csak van valami „minta”, főleg, ha végigböngészed a ruháidat, végignézel a lakásodon. A jellemző szín az, ami a leggyakrabban bukkan elő: és ez a szexualitásodra jellemző.

 

Kattints arra a színre, amely a legközelebb áll hozzád!  Vagy nézd meg lejjebb!Piros

 SárgaRózsaszín

 
Bordó

 


Zöld


Narancs

 


Barna

 

Szürke

 


Kék
Fehér

 

 

 

 Aki a pirosat szereti, olyan, mint a tigris a zsákban. Könnyen felizgul, és élvezi a szexet, bárhol és bármikor. És ha egyszer felébredt benne a vágy, az akár órákig is kitart. Igazi vérmes teremtés, akinek a szex létfontosságú az életben. Kiváló szerető, mindent belead egy aktusba, és mindenre képes saját gyönyöre elérése érdekében. Emellett partnerére is odafigyel, és mindent képes megadni neki, bármit is kér tőle. Ha két piros kerül egymás közelébe, ajjaj…A pirosat kedvelők dominánsak a többi színekkel szemben. Mindegy, hogy milyen színnel kerül össze, akkor is ő lesz az erősebb a szexuális aktusban. A lagymatag szeretőkkel nem jönnek ki.

 

 

 Ha a sárgát kedveled, összetettek a szexuális vágyaid, és alkalmazkodó is vagy. Rendszerint passzívan adod meg magad mások vágyainak. Sohasem élvezed ki teljességgel a szexet, de nem hagysz ki egy „meghívást” sem olyantól, akit élvezel, vagy csodálsz. A sárga szín kedvelői általában partnerük gyönyörére törekednek, és ezmellett eltörpülhet saját szexuális kielégülésük.


Fontos, hogy a kívánt partnernek mindent magadjanak, amit csak kíván, gyakorlatilag bármire rávehetőek, még akkor is, ha saját maguknak nem lenne fontos az az adott dolog.

 

 A rózsaszínt kedvelők, mintha sohasem nőnének fel igazán. A nők csábítanak, többet ígérnek, mint amit aztán hajlandók is megadni. Néha megcsillogtatják nőiességüket – de titokban utálják a férfiakat, és valami megmagyarázhatatlan dolog miatt meg is vetik őket. Sokat csalódnak, és általában csak kihasználják őket. Talán pont azért, mert kívülről nagyon jó szerető hatását keltik, amikor aztán szexuális aktusra kerül a sor, nem nyújtanak semmit. Mintha nekik maguknak sem lenne fontos, hogy kellőképpen kielégüljenek. Sokszor képesek arra, hogy fadarabként feküdjenek partnerük alatt.


A rózsaszínt kedvelő férfiak csapongóak. Ők azok, akik három randit is megbeszélnek egyugyanazon estére, aztán egyikre sem mennek el, inkább beülnek valahova egyedül vacsorázni.

 

 

 A bordót kedvelők úgy tartják magukról, ők túl kifinomultak egy hirtelen jött kalandhoz. A nők féltik a frizurájukat, félnek, hogy elkenődik a sminkjük hancúrozás közben. Általában csak nagyon nehezen képesek magukat elengedni, és ha sikerül is az "elengedés", akkor sem tökéletesen. CSak nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem jutnak el a csúcsra. Két bordót kedvelő partner összekerülése nem igazán szerencsés.


A férfiak, mint egy üzleti tárgyalást, úgy kezelik a szexet. És mindig sokkal fontosabb a saját élvezetük, mint a partneré.

 

 Azok, akik a zöld színt kedvelik, üdék és ártatlanok, ha a szexről van szó. A zöldet imádó nők, mintha egész életükben szüzek lennének (újra és újra). A zöld szeretők finomak, de nem szenvedélyesek. Nem szeretik a vad, intenzív szexet. Általában szendék, és szerényen állnak a dolgokhoz. Mindig képesek újat tanulni, és minden aktus alkalmával képesek úgy viselkedni, mintha most történne először. Nem nevezhetők belevaló szeretőnek, és nem jellemző rájuk, hogy akármire rá lehetne venni őket. Általában a megszokott, jól bevált pozitúrákat szeretik alkalmazni.


A férfi meg kicsit ügyetlenke, és zavarban van.  Ha ilyen a párod, a hűtlenségétől sosem kell tartanod.

 

 A narancsszín kedvelői élvezik a szexuális fantáziákat. Számukra a szex egy drámai színdarab, amiben ők a főszereplők. Az előjáték is olyan fontos, mint maga a szex. Édes kis semmiségeket suttognak partnerük fülébe, úgy érzik, ez is a szerepükhöz tartozik. Gyakran nem érnek el az orgazmusig, de nagyon jól el tudják azt játszani. Imádják eljátszani a vad szexet, még akkor is, ha csak imitálni kell szerepüket. Már az élvezettel tölti el őket, ha csak játékról van szó csupán.


A férfiak a párjuk hajába kapaszkodnak, a nők szeretnek vörös csíkokat hagyni a hapsi hátán. Szexuális együttlétüknek általában fontos kelléke a harisnyatartó, a magassarkú cipő, és a bilincs, illetve bármilyen alkalmatosság, amivel kikötözhetik partnerüket.

 

 Ha a barna színt szereted, igazi kincs vagy egy megfelelő partner számára. A barna szerető melegszívű és mélyen szeret, megérzi partnere vágyait. A szex számára 24 órás dolog. Ahol nem lehet elégszer mondani, hogy „szeretlek”. A kandalló mellet üldögélni, esőben sétálni, hópelyheket elkapkodni, mindegy: a barna szeretőt ez is beindítja.


A jó szeretkezéshez rengeteg időre és intimitásra van szükségük. Megadják a módját a szexuális aktusnak. A gyors, vad aktusokat nem kedvelik, sokkal inkább az érzéki, kényeztető szeretkezéseket. De egy durva szó – és vége a kapcsolatnak.

 

 

 A szürkét a határozatlan emberek kedvelik. Semmin nem izgulnak (fel) – még a színeken sem -, ezért választanak ilyen semlegest. A szürke férfiak számára a szex csak a feszültség levezetésének egy formája, nem több, és nem kevesebb. A nők nem szeretkeznek, nemi kapcsolatot létesítenek. És csak két okból: hogy kielégítsék a partnerüket, vagy hogy teherbe essenek. Aktus közben pedig a plafonon bámulják a repedéseket. A szürke típus hivatkozik minden este fejfájásra, fáradtságra, hiszen még csak indíttatást sem érez a szexuális aktus iránt. Csak akkor adja be végre a derekát, amikor már végképp nem tud magyarázatot adni partnerének, miért is nincs kedve megint szeretkezni.Ha más színnel kerülnek össze, annak hűtlensége áldás a számukra. Ha két szürke kerül össze: az maga a mennyország.

 

 A kéket szeretők csodálatos szexuális partnerek. Érzékenyek és kedvesek. Számukra a szex művészet, elegánsan állnak tehát hozzá. A kéket szerető férfiak, mint a hangverseny zongoristák, úgy játszanak kedvesük testén. A nők teljességgel kiélvezik a szexet. Izgató partnerek, szenvedélyük inkább, mint az árhullám, nem pedig a tüzes vadság. Szeretik ha őket kényeztetik, de egyaránt megadnak mindent kedvesüknek is. Nem jellemzőek rájuk az "egyéjszakás" kalandok, hiszen a jó szexhez számukra elengedhetetlenek az érzelmek.


A férfiak és a nők is élvezik az előjátékot, (no meg az utójátékot is), legalább annyira, mint magát a szexet. A házasságban a kék csodás társ – sosem keres kívül érdekes

 

 

 Ha a fehér bűvöl el, számodra lehet, hogy a szex mocskos dolog. Általában is puritán. A francia csók obszcén, és hogy napfénynél is lehet szeretkezni, az egyenesen elképzelhetetlen. A nő a takaró alatt vetkőzik csak le, de legalábbis sötétben. A hapsi előtte és utána is zuhanyozni fog. A fehér szeretőnek egyáltalán nem lételeme a szex, általában nem is merik kimutatni vágyaikat, és azt sem adják a partner tudtára, ha valami nagyon jól esik nekik. Éppen ezért nagyon nehéz őket kielégíteni, hiszen ők maguk is szégyellik örömüket.

Nagyon nehezen, vagy talán soha nem képesek elengedni magukat. Nemi szerveiket még mindig „fütyinek” és „puncinak” hívják. Önkielégítés során viszont kiválóan tudják maguknak megadni azt, amire vágynak.

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.