Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hol vannak az 50-60 éves férfiak?

2009.05.20
 
Hol vannak a férfiak 50-60 év között?

 

Kedves Marianna,

több hónappal ezelőtt regisztráltattam magam az "ingyenes szakaszban", de eddig egyetlenegy megkeresés nem volt az ön ügyfelei részéről. Nem tudom mit jelenthet? nem vagyok elég jó (több diplpmás, nyelveket beszélő, aktív, sportos, kultúrát kedvelő, igényes nő vagyok), vagy túl jó vagyok, vagy túl koros az 56 évemmel?

Kérem , írja meg mi az igazság az én esetemben? Hol vannak az olyan 55-60 közti diplomás urak, akik nem a 20 évesekre buknak? Vagy ilyen nincs?

Köszönöm előre is a válaszát: ErzsébetKedves Erzsébet!

Sajnos a mai magyar valóságot még mi sem vagyunk képesek túlszárnyalni.

Az 50-60 éves diplomás urak több helyen is vannak:

1./ Nagyon fogja őket a feleségük és az asszonyuk szoknyáján ülnek, egyébként nagyon helyesen.

2./ Pedigré hiányos/egzisztencia-vesztett, deprimált, szerencsétlen flótások, akik keresnek egy hölgyet, aki eltartja őket.

3./ Jól szituált, megfelelő állású, anyagi helyzetű, "öregecskedő" feleségtől elvált urak, akik előszeretettel keresik a max. 30 éves (kissé butácska, feszes, szilikonmellű, plasztikai sebészek kreatúrái) "hölgyeket", akikkel új családot alapíthatnának.

4./ Az előbbi hölgyektől már elvált, 1-3 kisgyermekkel magára maradt férfiak szintén ebben a korban, és házvezetőnőt keresnek a gyerekeik mellé, akivel néha ágyba is lehet bújni. (házasságtól, elkötelezettségtől már nagyon fáznak)

5./ Nősek, élményeket keresnek, elválni sem akarnak, csak a szex érdekli őket.

6./ Temetőben

A fent említett urak egyike sem képviselteti magát nálunk, de megtalálhatók az (6. pont kivételével) Internetes oldalakon, címközvetítő irodák tucatjaiban tízezerszámra)

7./ Azon kevés férfi, aki még maradt ezek után, megjelenik nálunk, egyetlen napig van itt, mert legalább 15 hölgyet ajánlhatnék számára, de ő megkér bennünket, hogy max. 3 hölggyel hajlandó találkozni és rendszerint valamelyik az igazi lesz. Így soha nem kerül ki a weboldalra, mert "lábon" elkel.

Ezeket a férfiakat keresem én is Megbízóimnak, ezeket a megbízásokat már előre megkaptam, így a Megbízóé először a lehetőség.

A helyzet nem ennyire reménytelen, de jónak sem mondható, ami a hölgyeket illeti. A szerencse nagyban hozzásegít a sikerhez, de hogy kinek kedvez, azt előre senki nem tudja.

20 éves tapasztalatom alapján azt tudom mondani: a hölgyeknek mindig sokkal többet kell megtenni azért, hogy társra találjanak, több időt és anyagi áldozatot kíván az ügy, mint a teremtés koronáinak. És, ha mindent megtett, akkor is van kockázat.

Könyvet tudnék írni a társkeresés nehézségeiről, buktatóiról, de addig senki nem hiszi el nekem, amíg saját maga meg nem szenvedi.

Az, hogy vannak kivételek, igaz, de a szerencsésebbek, a sikeresebbek, a boldogabbak vannak kisebbségben.

Kedves Erzsébet!

Lehet, hogy nem ezt a választ várta tőlem, de én mindig mindenkinek megmondom az igazat, mert jobb kellemesen csalódni, mit hiába kergetni a kék madarat.

Társkereséséhez sok sikert kívánok!

Tisztelettel és barátsággal üdvözlöm:


Bajor Marianna

WEB: www.elite-contact.hu www.parvaro.hu
E-mail: bajor.marianna@parvaro.hu


Kedves Marianna,

köszönöm a "megnyugtató" és szellemes választ. Megpróbálok az életben keresni, nyitott szemmel járni. (eddig is ezt tettem, még nem jött be). Hála Isten, van sok elfoglaltságom, hobbim, nem siratom magam itthon, de.....

Üdvözlettel: Erzsébet


Kedves Erzsébet!

Nem szellemesnek és megnyugtatónak szántam válaszomat, inkább őszintén leírtam tapasztalataimat.Az Ön által feltett kérdéseket gyakran megkapom különböző formában és a Nyílt levelek-ben meg is válaszolom őket.

Szeretnék ezen a helyzeten - lehetőségeimhez mérten - változtatni.
Szeretném azokat az urakat is látókörünkbe vonni, akik nyíltan nem vallják be, hogy társkapcsolatot szeretnének, de szívük mélyén őszintén arra vágynak. Éppen ennek a lehetőségét teremtettük meg az elmúlt időszakban.

Kulturált, igényes rendezvényeket szervezünk, melyre "alkalmi látogatókat" is fogadunk. (az általunk szabott feltételek számukra is irányadók és a rendezvényen való részvételt is meg kell pályázni, majd ezután kerül sor a személyes meghívásra)
Az alkalmakon való részvétel hölgyeknek, uraknak egyaránt lehetséges.


Talán Önnek is megfontolandó lehetne ez az ismerkedési forma?
Talán ez Önt is érdekelné? A korábbi tapasztalataink biztatóak: több, szép, tartós kapcsolat, illetve házasság is született az itt adódó lehetőségekből.

Az ezzel kapcsolatos információt nemsokára weblapunkon is olvashatja.

Ha bővebb felvilágosítást szeretne, kérem hívja munkatársaimat, és minden kérdésére konkrét és korrekt választ kap.


Tisztelettel és barátsággal üdvözlöm:

Bajor Marianna


 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.