Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Netes szerelem

2009.08.09

Kép Kép Internetes szerelem

Ismerkedjünk interneten, vagy ne? Mit veszíthetünk vele? Felregelünk, és már kapjuk is az üzenetek százait…..
Miért is oly kedvelt mind a fiatalok, mind a felnőtt korosztály körében a net? Egyszerű, gyors, anonim, közvetlen és arra használható, amire csak  szeretnénk. Például párkeresésre. De mi juttat el valakit addig, hogy itt keresse a szerelmet?

Mi ösztönzi az embereket, hogy a neten keresztül hirdessék magukat és így szerezzenek hódolókat? Miért nem inkább moziba, kávézókba, rendezvényekre járni a divat? Egyszerű otthon a jól ismert kis szobánkból beszélgetni másokkal. Biztonságban lenni az ismert környezetben, mégis miénk az egész világ, szó szerint. Azért figyeljünk oda pár dologra, ne váljunk kiszolgáltatottá a világhálón se. Vigyázzunk, mert sokan állítanak valótlant a párkereső oldalakon, hisz a névtelenség ezt megengedi nekik. Mindenki maga dönti el, mit szeretne keresni és találni a neten. Valószínűleg ha a kudarcokon túl tud lépni - mert lesz az is szép számmal – akkor meg is találja azt. Mindig kétkedéssel fogadjuk azért, amit olvasunk. Nem mindenki takaródzik valótlan állításokkal, de gyakori a hazug ember az ismerkedős fórumokon, chat-szobákban. Akár időhiány miatt vagyunk interneten, akár mert félénkek vagyunk, valamit mindannyian keresünk. Valószínűleg egy idő után a magány mindenkin erőt vesz és megteszi ezt a kis lépést, amivel a világ kitárul előtte.Szerelemkeresés elindul! Sok beszélgetés sok karakter leütése, akár vonzalom kialakulása is megeshet, de azért ne feledkezzünk meg arról, hogy a személyes találkozás elengedhetetlen. Történjen ez meg egy beszélgetés után, vagy akár több hónapnyi ismerkedést követően. A lehetőség sajnos fenn áll, hogy csalódunk az illetőben, hisz egy elképzelt kép alakul ki bennünk a másikról, és hajlamosak vagyunk csalódni az első valós találkozás után. A levelezés alatt minden szépnek és jónak tűnhet, míg az életben ez máshogy is elsülhet.

A távolság nem számít! Hisszük, hogy a szerelem áthidal időt és távolságot. A legjobb, ha ismerjük magunkat, akkor tudjuk, mi is, ami jó nekünk, ha nem bírjuk a nagy távolságot, nem tudunk várni a másikra, akkor talán érdemesebb lenne egy közelebbi személyt keresni. Már megint ott tartunk, hogy minden személyiség függő. Az internet egy csodás dolog, de az elővigyázatosság itt is elkel! Ha minden akadály elgördül előlünk, az itt talált szerelem ugyan olyan szépségeket rejthet, mint a való világ maga.

 


 

Egy újabb chates történet, happy end nélkül. A probléma mint annyiszor a korkülönbség és távolság. Szomorú bejegyzés következik...

Az én történetem nem valami happy...az egész az interneten indult...véletlen volt hogy megtaláltuk egymást, és mikor megtudtuk egymás korát akkor sorsdöntő volt, hogy mi lesz.Ő volt 25,én 15,ennek ellenére beszélgetni kezdtünk,egyre jobban kezdtük egymást megszeretni úgymond,én vallottam be neki először, hogy kezdek többet érezni iránta és rákérdeztem, hogy ő érez-e valamit és igen..ő is érezte azt a hévet...közel kerültünk egymáshoz...ő mindig is mondta hogy csak baráti kapcsolatot szeretne,a korkülönbség miatt is,és a távolság miatt...tudniillik 100km volt köztünk,igaz nem sok de nah....többször mondta, hogy nehéz magát pórázon tartania...tervezgettük, hogy találkozunk...minden nap vártuk, hogy mikor tudunk ismét beszélgetni...ez ment kb 2 hónapig...aztán nem jött fel többé...1 hónapig reménykedtem, hogy tényleg csak dolga van ,nem akartam beismerni, hogy soha többé nem beszélhetek vele...de gyanum beigazolódott...tudom, hogy miattam csinálta..mindig is mondta nem akarja, hogy szenvedjek miatta...és tudtuk mindketten, hogy nem igen lesz jövője ennek....és ő tett pontot...szó nélkül....el sem búcsúzott..még emlékszem az utolsó beszélgetésünkre...akkor még szerintem ő sem tudta h ezt akarja,...nem úgy búcsúztunk el...de jobb ez így mindkettőnknek....de örülök, hogy ennyit is lehettem vele...képernyőn keresztül..soha nem fogom elfelejteni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Normally se, bidder guardianship residents, subarachnoid analysis.

(uyuwnti, 2019.03.23 05:02)

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Prednisone 20 Mg <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone Without Dr Prescription</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/