Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az agytröszt dizni-csaj

2010.01.30


Tizenhárom és hatvan év között fordulnak elő belőle példányok, de most összpontosítsuk figyelmünket az ifjabb korosztály képviselőire.

A cicalány csak affektálva bííír beszélni, és minden főnevet becézve használ, a kedvenc szórakozóhelye nevétől a wc-keféig bezárólag.

 

Ruhatára csupa rövid, szűk, csillogó és kivágott darabból áll, a rózsaszín plüss macinacit leszámítva, de abban csak a szoliig merészkedik el. Szemöldökét tövestől kiirtotta és – már ha nem tetováltatta a helyét zölddel – minden reggel újrarajzolja szemceruzával, változó eredménnyel. Hatodikos kora óta vastagon sminkel (mékáp nélkül meg sem lehet ismerni), csak feltűnő bizsukat hord és másfél centis műkörmöket. Körmeit kéthetente újratölteti (a körmös Krisztinél töltött két óra a páros hetek fénypontja), minden alkalommal más színt és strasszmintát rakatva rájuk, hisz így mutat igazán nőcisen a kezében a slim cigi. Az állandóan kivillantott ribancrendszám és köves-lógós köldökpiercing elengedhetetlen tartozéka, ahogy a nyitott szájjal csócsált rágó is. Bőre vagy szolibarnára vagy önbarnítós narancssárgára árnyalt, ahogy a haja is az elcseszett szőkítésektől.Rózsaszín tapétás panelszobája tele van Hello Kitty-s bizbaszokkal, plakátokkal, ágyneművel, táskával, tollal (ez utóbbi csak mutatóban, sosem ír).

 

Karrierterve: pultos/műkörmös/eltartott. Valamelyiket általában meg is valósítja 19 éves korára, ezután életcélja egy majorkaji nyaralás lesz.

 

Minden létező netes közösségi fórumon szerepel (privi.hu rulez!), beleértve 42 társkereső oldalt, akkor is, ha épp van pasija. Az ezeken használt neve jellemzően: Kitty, Barbie, Renyke (stb.) kombinálva a cica, babe, baby (stb.) szavakkal. Regisztrált neve előtt rengeteg „a” betű van, hogy mindig a névsor legelején legyen, kiegészítve csomó szívvel és egyéb karakterekkel, amikről nem tudja micsodák, de az naon jófejség.

 

Feltöltött fotóinak száma 35 és 200 között mozog, ezeknek legalább a felén tangában-melltartóban vagy hellokittys bikiniben pucsít a hímzett faliszőnyeg előtt vagy a zebracsíkos ágytakarón. További képeken igézően csücsörít a fürdőszobatükörbe a saját maga által készített „művész”fotókon, amelyeken a vaku rögzített villanása érdekesen torzítja vastagon kifestett arcát. Az általa látogatott szórakozóhelyen készült, a partifoto.hu-ra feltöltött képeket is előszeretettel másolja adatlapjára, ahol a barinőkkel smárolnak, fogdossák egymást (mert ugye így lehet pasikákat fogni), a feliratok pedig: Vicky-cicámmal, vagy: egyetlen Dzsenimmel, illetve kötelező még legalább három kép a legjobb meleg barát ölében ülve, egy Mojitóval a kézben.

 

Adatlapján jellemzően az alábbi szövegek szerepelnek, villogó rózsaszín háttérrel, sok szívecskével és még több helyesírási hibával:

 - Aki ismer, tudja milyen vagyok, aki nem, ismerjen meg.
- Cejetlek Márkó!!!! You are my only love forever!!!! (A név két hét múlva más, a szöveg marad)
- Naon lávolom a barinőimet! Any-babe, Gracee, Melcsee-babcy, egyetlen Rolykám, cejizlek titeket!!! Ancsa, te rohatt kurva, dögölj meg! (A név két hét múlva más, a szöveg marad)
- Imádom a rózsaszínt, a cuki csili-vili kis cuccokat, és mindent, ami Hello Kitty! Kedvenc autómárkám a BNW, hobbym a műköröm.
- Gyűlölöm a rohadt szemét sunyi köcsögöket. Ha be akarsz szólni, takaroggy máshova, leperegnek rólam a szeméccségeid te csicska köcsög!!!!
- Cijjja, köcceee, h benéztél, ha keresel, myvip-ben megtalálsz
- Szabad időmben gépezek, alszok, bulizok.
- Én nem diszkóba járok, hanem clubba, és nem bulizok, hanem partyzok! Régen Bankos voltam, de most már csak Dokkba járok.
- Ne próbálj utánozni mert azt nagyon nem szeretem. Ilyen úgy sem lehetsz mint amilyen én vok. Szal. ne is próbálkozz!
- imádok táncolni és fényképezkedni, ez a két dolog az életem
- „utánam néztek...rajtam nevettek... aztán percekig... rólam fecsegtek... téma α ruhám... téma α sminkem... mindig ez megy, ha megláttok engem... de én is nevetek rajtatok... mert egyikőtöknek sincs stílusotok...sajnállak titeket lányok, de ha rátok nézek ... hányok... akármit mondotok, én nem változok, örökké egyéniség maradok”
- régebben naon szerettem a dance zenét, mostanában inkáb rapet halgatok

 

Álma egy rózsaszín kabrió. Előszeretettel nézegeti az autós képeket az újságokban, és amíg össze nem (szopja) szedi a pénzt, hogy megvehessen és átfújathasson egy nyolcéves Swiftet, kittys tárcájában őrzi az álomautó kivágott fotóját és rózsaszín tokban tartja BKV bérletét…

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.