Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Barátnők egymás közt

2010.01.30

BARÁTNŐK EGYMÁS KÖZT

- Szép napot a hölgyeknek! Mit hozhatok?

- Jaj, nem is tudom. Azt hiszem, kivételesen valami alkoholos jólesne. Egy pohár vörösbort legyen szíves.
- Én ananász dzsúszt kérek. Lacival az volt a kedvencünk.
- Kávét cukor és tej nélkül.
- Egy bögre zöldteát kérnék szárított hibiszkusszal.
- Milyent csapolt sörötök van, apukám? Pilsner játszik? Na, akkor egy olyat hozzál, légy oly tündér gyerek, egyelőre egy korsóval!
- Én egy kevés barackos krémlikőrt innék, csak a gyerkőcök meg ne tudják, hihi!

Edit, a tanácstalan:
Hű, csajszik, annyira köszi, hogy eljöttetek! Tök tanácstalan vagyok, és annyira nem tudom egyedül megoldani ezt a problémát, ami elemészt és felőrli az idegeimet!
Szóval, tudjátok, három éve vagyok együtt a Bazsival. Az elején minden olyan idilli volt, mint a mesében. De mostanra eljutottam oda, hogy nem érzek szerelmet iránta! Tisztelem és becsülöm, de már nem az igazi. Mintha valami végleg eltört volna bennem. Jaj, lányok, én úgy szeretnék megint úgy érezni, mint a régi szép időkben, amikor csak ő volt meg én, és nem létezett senki és semmi rajtunk kívül! Újra akarom élni azt a semmivel össze nem hasonlítható érzést, azt a bizsergést, amikor őt meglátva elakadt a lélegzetem, az egész lelkem őt kívánta, és egyszerűen nem tudtam betelni vele!
Bazsival ezt már – fájdalom – képtelen vagyok átélni, de még túl fiatal vagyok ahhoz, hogy lemondjak a szerelemről. Nem tudom, hogy elhagyjam-e, olyan bonyi az egész, és egyáltalán nem rózsás a helyzet. Jaj, nagyon ki vagyok bukva. Érzelmileg teljesen elhanyagol, mellette nem érzem magamat nőnek. Virágot se kaptam tőle már vagy fél éve! Az önbecsülésem, az önbizalmam a padlón van. Néha úgy gondolom, jobb volna meghalni… Kérlek, segítsetek lányok, bennetek van az utolsó bizodalmam!

Mari, a nosztalgiázó:
Editkém, el ne hagyd azt a fiút, ha jót akarsz magadnak! Természetes ez, ahogy most érzel, minden kapcsolatban önkéntelenül előjön egy bizonyos idő után. Én ostoba voltam, nem hittem, hogy csak átmeneti állapot, és elhagytam a Lacit. Azóta is bánom, de már nem lehet visszacsinálni. Nem tudok továbblépni, nem tudom őt kiverni a fejemből. Hiányzik az érintése, az ölelése, minden porcikája. Egy éve az ő fogkeféjét használom, az ő pólójában alszom! Régen minden másabb volt. Most tél van és csend és hó és halál…

Zita, a racionális:
Ha engem kérdezel, a kémia két ember között maximálisan három évig működik, utána már ésszel szeretünk. Gondold végig a kérdéseket; nem, nem kell nekünk válaszolnod, elég csak magadnak: Rá tudnád-e bízni az életedet, magadat Bazsira? El tudnád-e képzelni vele a jövődet, szülnél-e neki gyermekeket?
Kezdetben rózsaszín ködön és szemüvegen át látjátok egymást és a világot. Aztán jönnek a szürke hétköznapok, a megszokás. Ez nem feltétlenül rossz! Igen, egyfelől monotonitás, de a mindennapok bizonyossága is. Hétköznapok, de olykor ünnepnapok is azzal a férfival, aki melletted áll, akire támaszkodhatsz, és akivel megoszthatod életed apró-cseprő dolgait.

Reni, az ezoterikus:
Edit, mi karmikus kapcsolatban állunk egymással, ezért őszintén elmondom neked a véleményem. Elég sok tapasztalatom van, és nem egy ember volt már hálás a tanácsaimért. A legfontosabb az, hogy ne üldözd a szerelmet. Jön az magától, ha szellemileg és lelkileg is fel vagy készülve rá. Tárd ki az ajtót, és engedd, hogy beáramoljanak a pozitív gondolatok.a szerelem is csakhamar bekopogtat majd. Tudom, hogy te rákként afféle otthonülő, családjának élő típus vagy, és hiperérzékeny az antennád. Te a szíveddel gondolkodsz, sohasem az eszeddel. És a Bazsi mi is? Ja, persze, ikrek. Hát tőle ne várj sokat. Ő mindent értelmi oldalról közelít meg. Intelligens, de rendkívül érzéketlen. Ha szerelmes szavakat suttogó férfira vágysz, őt elfelejtheted. A személyiségfejlődésed egy szakasza volt ő, de már nem vagytok egymásra pozitív hatással.
Holnap este a Hold az Uránusszal lép kapcsolatba, ez újdonságot hoz az életedbe; gyújts gyertyát, relaxálj és mélyülj el a gondolataidban. Kapcsold ki a külvilágot, és hívd segítségül az angyalaidat. Ha eléggé koncentrálsz, választ fogsz kapni minden kérdésedre. Ezáltal feltöltődik a csíd, és ezt mások is észre fogják venni. Lehet, hogy azon a bizonyos ajtón

Brigi, a szókimondó:
Ehh, a lobogó tűz hiányzik? Öntsél Mucuskám benzint a parázsra! Csipke tanga, szexmasszázs, fülledt erotika, pornó, csak hogy lássa, belevaló csaj vagy, és keményen rábaszna, ha hanyagolna téged a jövőben.
Ha még mindig kuka a faszi, repítsd nagy ívben! Elfogyasztasz még öt vagy hat pókot, aztán férjhez mész, ha annyira akarsz, és gyárthatod a bábukat ezerrel.
Ez a no-love agónia meg kurva gáz, édesem. Ne törd magad, minek a döglött galambot rugdosni? Pattintsd le, ha ennyire huzatos a gyerek. Én mondom neked, szarból nem lehet várat építeni!

Kati, a romantikus megállapodott:
Bocsi, hogy belevau, de szerintem nem múlik el a szerelem, csak később átnemesül szeretetté. De higgyétek el, újra és újra bele lehet szeretni a kedvesbe. A Patrikkal mi is olyanok vagyunk néha, mint a szerelmes kamaszok, turbékolunk, mint a galambok. Olykor kiveszünk egy-egy "szabadnapot", és csak egymással foglalkozunk. A gyerkőcöket elküldjük a nagyihoz, és randizunk, ahogy a szerelmünk kezdetén. Reggel becsempészünk egymás táskájába valami apró figyelmességet, kis csokit vagy fényképet magunkról. Aztán napközben szerelmes üziket írogatunk egymásnak: „Rád gondolok”, „Várom az estét”. Mire végre találkozunk, már alig bírunk magunkkal! Mi így tartjuk magas hőfokon a szerelmünket, közöttünk már elszakíthatatlan kötelék alakult ki.
Persze konfliktusok, hullámvölgyek mindig vannak, de ami nem öl meg, az megerősít. És ha szeretünk valakit, érte kompromisszumokra is képesek vagyunk.

- Hát akkor mi legyen, lányok?

- Jaj, az isten szerelmére, el ne hagyd!
- Editem, ezt neked kell eldöntened.
- Lépj túl a Bazsin, egy tüzes kos boldogabbá tudna tenni.
- Hányszor mondjam még, hogy lapát, Mucikám?
- Mindent meg lehet beszélni, de csak a szóból ért az ember. Avasd be őt az érzéseidbe, és meglátod, minden jobbra fordul!

- Rendben, akkor úgy lesz, ahogy tanácsoltátok… Köszi, csajok, tudtam, hogy rátok lehet számítani! Cserébe ezennel meghívlak titeket egy jó kis „együttsütögetésre” hozzám. Lemondani nem ér! Benne vagytok?

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.